Lupte grele într-un oraş din nordul Gaza. Martorii spun că pe străzi sunt numeroase cadavre

Lupte grele se dau în oraşul Jabalia din nordul Fâşiei Gaza. Martorii spun că pe străzi sunt numeroase cadavre care nu pot fi ridicate din cauza focurilor de armă.

Urmărește
1065 afișări
Imaginea articolului Lupte grele într-un oraş din nordul Gaza. Martorii spun că pe străzi sunt numeroase cadavre

Lupte grele într-un oraş din nordul Gaza. Martorii spun că pe străzi sunt numeroase cadavre

Lupte aprige au loc în nordul Fâşiei Gaza, între palestinieni şi trupele israeliene.

Zeci de cadavre se află în apropierea taberei de refugiaţi Jabalia, deoarece echipele medicale nu pot ajunge în zonă, anunţă Al Jazeera.

Brigăzile Qassam, aripa armată a Hamas, a anunţat că un militar israelian a fost ucis într-o luptă corp la corp. O echipă care a încercat să-l ajute pe israelian a fost atacată cu o bombă.

Armata israeliană a susţinut că a lichidat aproximativ 20 de luptători palestinieni în lovituri aeriene şi lupte de stradă în Jabalia. Cel puţin şapte civili, inclusiv femei şi copii, au fost ucişi în tabăra asediată, au declarat surse de la Spitalul Kamal Adwan din apropiere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici