Miniştrii de externe din ţările NATO se întâlnesc pentru a discuta despre armele furnizate Ucrainei

  • Miniştrii de externe din ţările NATO se întâlnesc pentru a discuta despre armele occidentale furnizate Ucrainei.
  • Întâlnirea are loc la Praga.
  • Demnitarii vor pregăti summitul NATO din iulie.
413 afișări
Imaginea articolului Miniştrii de externe din ţările NATO se întâlnesc pentru a discuta despre armele furnizate Ucrainei

Miniştrii de externe din ţările NATO se întâlnesc pentru a discuta despre armele furnizate Ucrainei

Miniştrii de externe din ţările NATO se întâlnesc joi la Praga pentru a discuta propunerea potrivit căreia Ucraina va avea dreptul să folosească armele occidentale împotriva unor ţinte militare de pe teritoriul Rusiei.

Oficialii vor discuta două zile şi vor pregăti summitul NATO din iulie, unde ar putea să fie anunţat un nou pachet de sprijin pentru Ucraina, potrivit Sky News.

Kievul i-a presat pe aliaţii occidentali, în special SUA, să-i permită să folosească rachete cu rază lungă de acţiune pentru a lovi ţinte în interiorul Rusiei.

Liderii din Franţa şi Germania au declarat miercuri că susţin propunerea. Ministrul de externe al Italiei a exclus acest lucru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici