Noi atacuri aeriene ale ucrainenilor în Rusia. Două depozite de combustibil au fost lovite - surse

Două depozite de combustibil din Rusia au fost lovite de drone. Surse de la Kiev confirmă că a fost vorba despre un atac ucrainean. La faţa locului au izbucnit incendii.

Urmărește
1096 afișări
Imaginea articolului Noi atacuri aeriene ale ucrainenilor în Rusia. Două depozite de combustibil au fost lovite - surse

Noi atacuri aeriene ale ucrainenilor în Rusia. Două depozite de combustibil au fost lovite - surse

Atacurile cu drone din Ucraina au fost efectuate de agenţia de securitate SBU, a declarat, pentru Reuters, o sursă din domeniul informaţiilor de la Kiev.

Loviturile au avut loc joi dimineaţă şi au provocat incendii la depozitele de combustibil din regiunile Tambov, în centrul Rusiei, şi Adygeyea, în partea de sud-vest a ţării, potrivit Sky News.

Sursa ucraineană susţine că depozitele aprovizionau armata rusă şi că loviturile au ca scop reducerea resurselor militare.

Câţiva oficialii ruşi au anunţat joi că au izbucnit incendii la două depozite de combustibil după posibile atacuri cu drone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
atacuri,
depozite,
rusia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici