Tornadele au făcut prăpăd în Texas. Sute de mii de oameni nu au energie electrică

  • Sute de mii de oameni din Texas au rămas fără curent electric, din cauza furtunilor puternice care au lovit regiunea de nord-est a statului american.
  • Zilele trecute, alte furtuni au provocat mai multe decese şi pagube importante.
249 afișări
Imaginea articolului Tornadele au făcut prăpăd în Texas. Sute de mii de oameni nu au energie electrică

Tornadele au făcut prăpăd în Texas. Sute de mii de oameni nu au energie electrică

Rafalele de vânt au atins puterea uraganului, iar în unele zone au fost însoţite de grindină de mărimea unei mingi de golf.

Vremea extremă de marţi urmează furtunilor din weekend care au ucis cel puţin 24 de persoane în cinci state, inclusiv Texas, potrivit BBC.

Marţi, în mai multe oraşe din Texas a fost pornit sistemul de alarmare la tornade.

În Dallas şi în împrejurimi, vântul puternic a rupt reţelele electrice lăsând aproximativ 780.000 de oameni fără energie electrică. Unele şcoli au fost închise, iar sute de zboruri din Dallas au fost întârziate sau anulate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici