Un atac rusesc a rănit şase persoane în oraşul ucrainean Harkov

Rachete ruseşti au avariat clădiri rezidenţiale şi au rănit 6 persoane în al doilea oraş ca mărime din Ucraina, Harkov, miercuri dimineaţa, a declarat guvernatorul Oleh Synehubov pe Telegram.

59 afișări
Imaginea articolului Un atac rusesc a rănit şase persoane în oraşul ucrainean Harkov

Un atac rusesc a rănit şase persoane în oraşul ucrainean Harkov

Potrivit Reuters, atacul a avariat trei clădiri rezidenţiale, două birouri, trei clădiri nerezidenţiale şi o conductă de gaz din cartierul central al oraşului, potrivit guvernatorului.

Aproximativ 568 de ferestre şi 33 de maşini au fost avariate, a precizat Synehubov.

Primarul oraşului, Ihor Terekhov, a declarat pentru televiziunea ucraineană că două rachete S-300 au fost folosite în atac.

Agenţia rusă de ştiri de stat RIA a relatat miercuri, citând surse anonime din cadrul forţelor ruse, că atacul lor a lovit cartierele soldaţilor din Harkov, unde erau staţionaţi militari ucraineni.

Reuters nu a putut verifica în mod independent aceste informaţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici