Alfred Bulai, plasat în arest la domiciliu

  • Fostul profesor de la SNSPA, acuzat că folosea funcţia pentru a obţine favoruri sexuale, a fost plasat în arest la domiciliu.
  • Decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă.
  • Bulai era în arest preventiv, unde a suferit un infarct.
Urmărește
196 afișări
Imaginea articolului Alfred Bulai, plasat în arest la domiciliu

Alfred Bulai, plasat în arest la domiciliu

Tribunalul Bucureşti a admis, joi, contestaţia formulată de fostul profesor de la SNSPA, Alfred Bulai.

Astfel, magistraţii au respins propunerea de luare a măsurii arestării preventive, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti şi au dispus luarea măsurii arestului la domiciliu, care se va executa la domiciliul din Bucureşti al fostului dascăl.

Perioada pentru care s-a luat aaceastă decizie a arestului la domiciliu este de 23 de zile, de la data de 12 septembrie până în data de 4 octombrie.

Decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă.

„Prin constrângere morală şi totodată profitând de poziţia de autoritatea pe care o avea în baza relaţiei cadru didactic - student, în vederea obţinerii satisfacţiei sexuale a comis împotriva persoanei vătămate acte de natură sexuală materializate în îmbrăţişări, încercarera de a o săruta cu forţa şi atingeri cu tentă sexuală în zona şi la nivelul spatelui, umerilor şi a picioarelor. În perioada decembrie 2023-mai 2024, profitând de poziţia de autoritate asupra persoanei vătămate, a pretins din partea acesteia repetat, prin sugestii sexuale, favoruri de natură sexual, respectiv să întreţină relaţii sexuale. Având în vedere gravitatea faptelor reţinute în sarcina inculpatului, persoană cu responsabilităţi şi autoritate în comunitatea academică, procurorii au hotărât să formuleze propunere de luare a măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, urmând ca acesta să fie prezentat astăzi (joi - n.r.) în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi”, spun procurorii în cazul lui Bulai.

Profesorul Alfred Bulai a fost arestat preventiv în 5 septembrie în dosarul de hărţuire sexuală. El este acuzat de mai multe studente de hărţuire sexuală.

În timpul arestului preventiv, Alfred Bulai a suferit un infarct şi a fost dus de urgenţă la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici