Ce oraşe europene poţi vizita cu mai puţin de 30 de euro pe zi?

Vrei să vezi câteva oraşe importante din Europa însă nu ai bani prea mulţi la dispoziţie? Ce ai spune dacă ai afla că există câteva metropole pe care le poţi vizita cu mai puţin de 30 de euro lunar?

Urmărește
235 afișări
Imaginea articolului Ce oraşe europene poţi vizita cu mai puţin de 30 de euro pe zi?

Ce oraşe europene poţi vizita cu mai puţin de 30 de euro pe zi? (Imagine: www.incont.ro)

Cel mai ieftin oraş european este Sofia din Bulgaria, potrivit unui clasament al celor de la Price of Travel. Capitala vecinilor este tot mai căutată de turişti de la an la datorită preţurilor tot mai mici.

Astfel, aici ai nevoie de doar 20 de dolari pe zi (echivalent în leva) pentru transport, masa, cluburi şi vizite în muzee, precum şi cazare.

Citeşte mai multe despre cele mai ieftin oraşe europene pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici