Iulia Vântur, pe coperta “Ce se întâmplă, doctore?" - ediţia ianuarie-februarie 2015

Vedeta Iulia Vântur vorbeşte despre noua ei pasiune, călăria, pe care a descoperit-o în India în primul număr din 2015 al revistei "Ce se întâmplă, doctore?", apărut luni pe piaţă.

Urmărește
275 afișări
Imaginea articolului Iulia Vântur, pe coperta “Ce se întâmplă, doctore?" - ediţia ianuarie-februarie 2015

Iulia Vântur, pe coperta “Ce se întâmplă, doctore?" - ediţia ianuarie-februarie 2015

"Prima oră a fost una la pas, cu un uşor galop, în care am încercat să înţeleg poziţia corectă şi ritmul calului. Destul de dificil pentru că instructorul ştia doar câteva cuvinte în engleză. Poate că a fost mai bine, pentru că astfel am fost mult mai atentă să descopăr reacţiile calului, la mişcările, acţiunile mele. Însă acest sport m-a cucerit atunci când am reuşit să mă sincronizez cu calul, să zburdăm în acelaşi ritm", spune Iulia Vântur în revista "Ce se întâmplă, doctore?" pentru care a realizat un pictorial în acţiune la călărie.

Vedeta vorbeşte despre stilul de viaţă echilibrat, dar şi despre preparatele sale culinare favorite din bucătăria indiană.

"Palak paneer, daal, aloo gobi, chicken byriani sunt câteva dintre ele. Îmi place mâncarea indiană, dacă nu este preparată foarte spicy. Bucătăria indiană are istorie. Dinastia mongolă a adus în India reţete îndelung studiate. E o artă să ştii că combini atâtea condimente într-un singur fel de mâncare", declară Iulia Vântur.

Din primul număr din 2015 al revistei "Ce se întâmplă, doctore?" nu lipsesc trendurile culinare şi din sport care vor marca noul an, dar şi recomandările în ceea ce priveşte slăbirea ale medicului nutriţionist Mihaela Bilic.

În plus, extrem de utile pentru cititoare la început de an pot fi şi sfaturile antrenorului Cori Grămescu.

"Una dintre reguli este să mâncăm alimente care ne plac, mâncarea trebuie să fie savuroasă şi interesantă. Mai trebuie să mâncăm alimente naturale, neprocesate. Este, de asemenea, important să mâncăm în funcţie de sezon. Trebuie să avem în vedere şi să menţinem o dietă uşor alcalinizantă. Trebuie să ne hidratăm constant pe toată durata zilei. E important să facem mişcare constant şi corect. Trebuie să mâncăm diversificat, e foarte important să nu consumăm aceleaşi alimente cu regularitate", recomandă Cori Grămescu.

Printre subiectele abordate în numărul de ianuarie-februarie al revistei "Ce se întâmplă, doctore?" sunt şi cele dedicate temerilor sexuale, utilizării antibioticelor, renunţării la fumat şi îngrijirii complete a pielii în funcţie de anotimp.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici