- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (16.03.2010, 20:35)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Primul "restaurant aerian" va fi lansat în România în mai; servicii la un preţ mediu de 15.000 euro
Compania internaţională Event in the Sky va lansa în România, în luna mai, un concept denumit "restaurant aerian", care presupune organizarea de evenimente în aer liber pe o platformă la 50 metri deasupra solului, la un preţ mediu de 15.000 euro.
Urmărește
76 afișări
Primul "restaurant aerian" va fi lansat în România în mai; servicii la un preţ mediu de 15.000 euro (Imagine: dinnerinthesky.ro)
În România, compania va fi reprezentată de firma Sky Touring& Events.
"Deja am primit platforma necesară pentru «restaurantul aerian», care va fi ridicată cu ajutorul unei macarale, oriunde în România. Suntem în discuţii cu reprezentanţii mai multor hoteluri de lux, dar şi cu instituţii de cultură pentru organizarea de spectacole. Preţul pentru închirierea platformei şi a personalului pentru un eveniment cu 22 de persoane se ridică la 8.900 euro, dar pachetul, care include şi alte servicii, inclusiv de catering, este în medie de 15.000 euro. Preţul final depinde însă de ceea ce îşi doreşte clientul. Sperăm ca în primul an de activitate să organizăm 50 de astfel de ridicări", a declarat, marţi, Ovidiu Barbier, care deţine 51% din acţiunile Sky Touring & Events.
ULTIMELE ȘTIRI
-
România se alătură pe deplin spațiului Schengen începând cu ianuarie 2025
-
Alegeri prezidenţiale 2024. Ce arată cele mai recente sondaje publicate. Cine ar putea intra în turul doi
-
Euro a scăzut la cel mai jos nivel din 2022 din cauză că pieţele se aşteaptă la o nouă scădere de dobândă. Din păcate şi din economia reală vin veşti proaste: sectorul privat din zona euro a scăzut dintr-o dată şi se duce înspre contracţie
-
Războiul din Ucraina. Ce este noua armă folosită de Rusia în Ucraina. Putin spune că se deplasează cu 3 km pe secundă.
Lansarea oficială va avea loc la jumătatea lunii mai, într-o zonă situată în centrul Bucureştiului.
"Restaurantul suspendat" va fi amplasat în zone turistice, dar şi în marile oraşe, în funcţie de solicitările clienţilor.
Platforma se va ridica până la o înălţime de maximum 50 metri, iar capacitatea maximă este de 22 de persoane. Restaurantul va avea o singură masă, care va fi suspendată de o macara, la înălţimea unui bloc cu 15 etaje, iar participanţii vor sta pe scaune speciale, fiind prinşi în centuri cu fixare.
Programările se vor face cu trei zile înainte de eveniment.
"Nu ne facem griji în privinţa clienţilor, în ciuda faptului că intrăm pe piaţă într-o perioadă economică mai puţin favorabilă. (...) Într-un club de lux din Bucureşti, în orice sâmbătă seară, nu poţi găsi un loc fără să ai rezervare şi ştim că de multe ori nota de plată depăşeşte 4.000 euro, astfel că suntem siguri că vom găsi clienţi interesaţi pentru o cină în aer liber, pe o platformă suspendată", este de părere Barbier.
Platforma poate fi folosită pentru diferite evenimente, cum ar fi lunch, dejun, concerte, nunţi, meeting-uri de afaceri, conferinţe de presă, jocuri casino, degustări de vinuri, demonstraţii culinare, vizionarea competiţiilor sportive, concerte, sesiuni sportive, fitness, aerobic.
"Noi intenţionăm să atragem clienţii din România prin evenimente inedite, originale, nu doar prin organizarea de mese sau întâlniri", a explicat Barbier.
Conceptul "restaurant aerian" funcţionează deja în 32 de ţări din Europa şi în America.
Citește pe alephnews.ro: Gala ZF 2024. Adrian Sârbu: „Oportunitatea ta este România. Trebuie să te implici în câmpul puterii” / Gerard Baker, editor global Wall Street Journal, prezent la Gală, a vorbit despre viitorul economic al Europei și al SUA în urma victoriei lui Trump
Citește pe www.zf.ro: Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Adrian Sârbu: N-avem pe cine alege Președinte pe 24 noiembrie, dar du-te la vot și pune ștampila pe alb, pe niciunul! E singura formă să le arăți că exiști
Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Vedeta din filmele pentru adulți s-a cuplat cu un milionar controversat din fotbal
PROSPORT.RO
Cod roșu de viscol și ninsori abundente în România, emis de meteorologii de la Severe Weather Alert
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe