- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (24.09.2014, 17:01)
- Departamentul Life
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Seda Bağcan, artista a cărei voce "a fost ruptă din rai", concertează pe 15 noiembrie în Capitală
Seda Bağcan, artista turcoaică despre a cărei voce se spune că "a fost ruptă din rai", a inclus România în turneul său "World Peace Tour", care promovează cel mai recent album al său, "I am that I am", şi va concerta pe 15 noiembrie, de la ora 19.00, la Auditorium Pallady Hall din Bucureşti.
Urmărește
734 afișări
Seda Bağcan, artista a cărei voce "a fost ruptă din rai", concertează pe 15 noiembrie în Capitală
În turneul artistei au fost incluse şi Macedonia, Bulgaria, Belgia, Japonia, India şi Statele Unite ale Americii.
Vocea ei vindecă, curăţă, transformă, iar muzica ei este folosită terapeutic, chiar şi în sălile de naşteri din anumite spitale din Turcia şi Germania, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX. Este muzica îngerilor, spun cei care i-au cercetat tehnica, dar şi cei care au avut privilegiul să o asculte în spectacole - evenimente organizate până în prezent în întreaga lume, se arată în acelaşi comunicat.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Cum te menții în formă de sărbători? Antrenor de fitness: „Dacă mâncăm cumpătat, nu o să dezvoltăm probleme, nu o să ne îngrășăm”
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
Turneul va debuta pe 20 septembrie, la Sky Fest, în Africa de Sud, la un festival care se desfăşoară anual pe o platformă amenajată pe versanţii sălbatici ai munţilor, la 60 de kilometri de oraşul Joburg. După ce îşi va întâlni publicul din Johannesbourg şi Cape Town, Seda Bağcan revine în Europa, pentru o serie de concerte atât în vestul, cât şi în estul continentului.
La spectacolul pe care îl va susţine în România, cântăreaţa va fi acompaniată la pian de artistul turc Õmer Ōnder. Alături de acesta, la nai va cânta artistul turc Bilgin Canaz. Sunetul va fi asigurat de tehnicieni turci care şi-au testat măiestria atât în spectacole şi festivaluri internaţionale, cât şi în ritualuri tradiţionale, cu misterioşii dervişi.
Biletele pentru concertul de la Bucureşti se găsesc în reţeaua www.bilet.ro.
Seda Bağcan a cântat pentru prima dată în România în septembrie 2013, în deschiderea conferinţei pe care autorul american Gregg Braden a susţinut-o la Bucureşti.
De asemenea, compozitorul şi pianistul japonez Kitaro, recunoscut ca pionier în muzica new age, câştigător al premiilor Grammy şi Globul de Aur, a solicitat recent o colaborare cu Seda Bağcan, parteneriat ai cărui termeni sunt încă în negociere. Seda Bağcan a semnat un contract cu casa de discuri care îl reprezintă pe Kitaro la nivel internaţional, Domo Records.
La vârsta de 6 ani, Seda Bağcan a susţinut primul concert de prestigiu, acompaniată de Orchestra Radiodifuziunii din Ankara, a fost invitat special la conferinţele TEDx din Istanbul şi a reprezentat Turcia la ediţia din 1990 a concursului Eurovision. Între timp, talentul ei a căpătat dimensiuni adânci şi un sens profund. "Vocea ei vine din rai", spun cei care i-au ascultat vreodată prelegerile şi concertele, atât cunoscătorii care-i pot aprecia critic calităţile vocale şi performanţele tehnice, cât şi publicul, fascinat de această artistă din noua generaţie de cântăreţi de mantre.
Seda Bağcan cântă, având credinţă într-o trinitate: muzică, ştiinţă, vindecare. A studiat ingineria electrică şi electronică, iar sănătatea umană a fost întotdeauna una dintre principalele ei teme de cercetare. A fondat o companie de distribuţie de aparatură biomedicală pentru diagnoză (specializată electronică medicală) cu filiale în Turcia şi în Germania, iar în practică îmbină terapiile ultraperformante contemporane cu tehnici străvechi sufi. Terapia cu sunete îi este la îndemână, mai ales că a compus, încă din copilărie, muzică clasică, pop şi jazz. La cursurile de yoga s-a deprins cu sunetele mantrelor, pe care le-a experimentat iniţial în propria viaţă înainte de a primi solicitări din întreaga lume pentru astfel de "curăţări".
Într-o perioadă în care căuta remediul pentru o boală gravă de care suferea o rudă apropiată, Seda s-a iniţiat în medicina complementară. A început cu Reiki şi Reconnection şi a devenit profesor în Signature Cell Healing, Acutonics Healing şi Deeksha. Din 1990 practică Hatha Yoga, Ashtanga şi Juvamukti Yoga. Mai târziu a început să predea Kundalini Yoga şi Naam Yoga. De atunci conduce workshop-uri şi seminarii în Turcia şi peste tot în lume, îmbinând muzica şi ştiinţa pentru vindecare. Seda Bağcan este specialist în dezvoltare personală, are numeroşi pacienţi pe care i-a ajutat să se însănătoşească, i-a ajutat să scape de obiceiuri periculoase şi i-a ajutat să conştientizeze cauzele diferitelor tipuri de disfuncţii.
Printre albumele lansate se numără "Sunrise", "Remember", "Sufi Soul Neym", un material care integrează în muzica contemporană psihologia profundă a sufismului. Cel mai recent album, lansat în decembrie 2013, se numeşte "I am that I am".
Õmer Ōnder s-a născut în 1961, la Ankara. A absolvit Conservatorul de Stat din Ankara, secţiunea Pian, apoi a absolvit şi Facultatea de Medicină. A obţinut o rezidenţă la Universitatea din Viena şi şi-a continuat pregătirea la spitalul universitar din oraş, unde s-a specializat în terapie fizică şi reabilitare. În paralel, în 1993, a debutat în mass-media, carieră strălucită pentru care a primit peste 15 premii naţionale şi internaţionale de excelenţă, de la Golden Butterfly până la trofeul "Universitatea Comunicatorilor al anului", acordat în Istanbul. Şi-a continuat cariera şi în medicină, la câteva dintre spitalele de top din Ankara, printre care şi Spitalul Clinic de Recuperare, unde a activat ca specialist în fizioterapie şi kinetoterapie. În timpul rezidenţei de la Viena a studiat şi simptome de proiecţie sau terapii neuronale, ceea ce avea să-i servească în momentul în care a decis să se specializeze şi în terapii complementare.
Citește pe alephnews.ro: PSD, PNL și UDMR își împart ministerele. Cine conduce România?
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Blake Lively a depus o plângere legală împotriva lui Justin Baldoni. Actorul este acuzat de hărțuire sexuală și de orchestrarea unei campanii de defăimare împotriva ei
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe