Cod portocaliu de vânt pe litoral şi în Deltă, cod galben în Moldova, Dobrogea şi Muntenia

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis marţi un cod portocaliu de vânt pentru litoral şi zona deltei, iar pentru Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei este în vigoare codul galben.

Urmărește
60 afișări
Imaginea articolului Cod portocaliu de vânt pe litoral şi în Deltă, cod galben în Moldova, Dobrogea şi Muntenia

Cod portocaliu de vânt pe litoral şi în Deltă, cod galben în Moldova, Dobrogea şi Muntenia

Potrivit ANM, la ora 10:00 a intrat în vigoare un cod portocaliu de vânt puternic pe litoral şi în deltă. Avertizarea este în vigoare până la ora 20:00. În aceste zone, vântul va avea intensificări puternice, cu viteze la rafală de 70...90 km/h.

Până miercuri, la ora 2:00, în cea mai mare parte a Moldovei, Dobrogea şi estul Munteniei, vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de 50...70 km/h, aici fiind în vigoare o avertizare cod galben.

Interval de valabilitate: 01 octombrie, ora 10:00 – 02 octombrie, ora 10:00. Fenomene vizate: intensificări ale vântului, ploi moderate cantitativ. Zone afectate: conform textului.

Până miercuri, la ora 10, vântul va avea intensificări în regiunile estice, sud-estice, sud-vestice şi la munte, cu viteze de 40...55 km/h, iar pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curbură rafalele vor depăşi 70...80 km/h.

De asemenea, pe parcursul zilei de marţi, în regiunile estice şi sud-estice ploile vor continua şi pe arii restrânse se vor acumula 10...15 l/mp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici