Candidat la preşedinţia România anunţat azi în Parlament: Nu veţi scăpa de mine!

În timp ce PSD şi PNL nu se decid asupra candidatului, liderul AUR George Simion şi fosta lui colaboratoare Diana Şoşoacă intră oficial în luptă.

2756 afișări
Imaginea articolului Candidat la preşedinţia România anunţat azi în Parlament: Nu veţi scăpa de mine!

Candidat anunţat azi în Parlament la preşedinţia României: Nu veţi scăpa de mine!

Senatoarea Diana Iovanovici-Şoşoacă şi-a anunţat, marţi, în plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor, candidatura la alegerile prezidenţiale programate în această toamnă. 

După ce a obţinut un loc în Parlamentul European, avocata a precizat că a fost ultimul discurs în plenul Parlamentului, ca urmare a alegerii sale ca europarlamentar.

„Vreau să le urez doamnelor din Parlament să nu le mai permită grobienilor din Parlament să le jignească. (...) Ar trebui să le respectaţi pe doamnele din aceste bănci, care muncesc, spre deosebire de dumneavoastră”, a ţipat, în stilul său, Şoşoacă. 

Diana Iovanovici-Şoşoacă a fost îmbrăcată într-o haină militară, subliniind că aceasta este „un simbol”. „Nu veţi scăpa de mine şi veţi învăţa să respectaţi femeile din România, mamele, soţiile, surorile voastre. (...) O să vă rog să fiţi mult mai respectuoşi cu femeile din Parlamentul României", a adăugat Şoşoacă. 

Înaintea Dianei Şoşoacă, liderul AUR George Simion şi-a anunţat candidatura la funcţia supremă în stat. PSD şi PNL nu şi-au stabilit, deocamdată, candidaţii care intră în cursa pentru Cotroceni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici