Candidaturile lui Geoană, Ciucă şi Şoşoacă, contestate la Curtea Constituţională

Pe rolul Curţii Constituţionale a României au fost înregistrate vineri contestaţii cu privire la candidaturile lui Mircea Dan Geoană, Diana Ivanovici Şoşoacă şi Nicolae Ionel Ciucă, toţi trei fiind candidaţi la preşedinţia României.

Urmărește
933 afișări
Imaginea articolului Candidaturile lui Geoană, Ciucă şi Şoşoacă, contestate la Curtea Constituţională

Potrivit CCR, pe rolul Curţii au fost înregistrate vineri contestaţii cu privire la candidaturi pentru funcţia de preşedinte al României, respectiv Mircea Dan Geoană, Diana Iovanovici-Şoşoacă, Nicolae-Ionel Ciucă.

„În vederea soluţionării acestora în termen legal, a fost stabilită o şedinţă de judecată pentru sâmbătă, 5 octombrie 2024”, a transmis CCR.

În cadrul perioadei electorale pentru alegerile prezidenţiale, se vor depune candidaturile până cel târziu în data de 5 octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici