Ce i-ar cere Nicolae Ciucă, dacă ar fi ales preşedinte, lui Vladimir Putin

  • „Primul lucru de la care aş porni - recuperarea tezaurului României”, spune, miercuri, Nicolae Ciucă, întrebat cum ar gestiona relaţia cu Vladimir Putin, în cazul în care ar fi ales preşedinte.
  • Liderul PNL afirmă, însă, că nu crede că există cale de dialog cu preşedintele rus.
Urmărește
237 afișări
Imaginea articolului Ce i-ar cere Nicolae Ciucă, dacă ar fi ales preşedinte, lui Vladimir Putin

Ce i-ar cere Nicolae Ciucă, dacă ar fi ales preşedinte, lui Vladimir Putin

Nicolae Ciucă spune că nu este „convins că ar exista o cale deschisă de dialog” cu liderul de la Kremlin, întrebat, miercuri, cum ar gestiona o discuţie cu Vladimir Putin, în eventualitatea în care va fi ales preşedintele României.

„Nu cred ca există această cale deschisă spre un dialog cu Vladimir Putin. La nivelul acesta se pregătesc toate aceste întâlniri şi există la nivelul Ministerului de Externe, al tuturor structurilor care sunt implicate în pregătirea unei astfel de vizite, dosarele de ţară şi tot ceea ce reprezintă relaţia bilaterală şi componenta complementară de context”, afirmă la realitatea.net Ciucă.

Liderul PNL a mai spus, de asemenea, că dialogul „nu numai în relaţia cu Vladimir Putin, ci cu orice lider care are un astfel de comportament ieşit totalmente din principiile şi valorile democraţiei” ar trebui sa fie cât mai scurt „şi să ne îndreptăm spre acele valori în care credem şi le apărăm”.

„Primul lucru de la care aş porni - recuperarea tezaurului României. (...) Vorbim de zecile de tone de aur care se află acolo. Este avuţia noastră, tezaurul nostru şi trebuie să luptăm şi să credem până la capăt ca ni-l recuperăm”, încheie Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici