Ciolacu: Ce mă îngrijorează foarte mult sunt drogurile foarte ieftine, care sunt toxice pentru copii

  • Ce mă îngrijorează foarte mult sunt drogurile foarte ieftine, sintetice şi foarte toxice pentru copii, spune premierul Marcel Ciolacu.
  • El afirmă că cea mai mare greşeală a părinţilor este „să crezi că, fiului, copilului tău nu i se poate întâmpla”.
Urmărește
208 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Ce mă îngrijorează foarte mult sunt drogurile foarte ieftine, care sunt toxice pentru copii

Ciolacu: Ce mă îngrijorează foarte mult sunt drogurile foarte ieftine, care sunt toxice pentru copii

„E un fenomen. (...) Ce mă îngrijorează foarte mult sunt drogurile foarte ieftine, sintetice şi foarte toxice pentru copii. Cumva, este aste acea plajă dintre experimental, ocazional şi permanent. Până acum erau foarte mulţi la experimental, acum devenit foarte mulţi la ocazional. Ai legislaţia, pe care am înăsprit-o şi vom mai face asta o dată.(...) Va trebui un parteneriat cu autorităţile locale după aceste alegeri, cu Poliţia Locală şi administraţia locală”, spune vineri, la România TV, Marcel Ciolacu, vineri, într-un interviu realizat în timp ce se afla la volanul autoturismului.

El a mai spus că cea mai mare greşeală a părinţilor este „să crezi că, fiului, copilului tău nu i se poate întâmpla”.

„Este Agenţia Antidrog la Ministerul de Interne. Ei îşi fac tot timnpul trreaba şi se vede. Problema este că prevenţia şi centrele au rămas tot la Ministerul de Interne. Tot ce înseamnă recuperare… e foarte greu să vină părintele la MAI şi să zică că copilul lui se droghează. Normal că mă feresc că merg la Poliţie cu copilul, pe mine mă interesează ca copilul să se vindece. Şi atunci am vorbit cu ministrul Rafila şi vrem să ieşim cu un program nou destinat acestor situaţii”, a mai precizat liderul PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici