Ciolacu după întâlnirea cu ministrul Apărării din Republica Coreea: extrem de satisfăcătoare

Premierul Marcel Ciolacu spune despre întâlnirea cu ministrul Apărării din Republica Coreea, Shin Wonsik, că a fost „extrem de satisfăcătoare”.

201 afișări
Imaginea articolului Ciolacu după întâlnirea cu ministrul Apărării din Republica Coreea: extrem de satisfăcătoare

Ciolacu după întâlnirea cu ministrul Apărării din Republica Coreea: extrem de satisfăcătoare

„Întâlnirea de astăzi cu Shin Wonsik, ministrul Apărării Naţionale, a fost extrem de satisfăcătoare, deoarece am reafirmat perspectivele promiţătoare ale Parteneriatului nostru Strategic & primul nostru Acord de Cooperare în domeniul apărării”, a postat prim-ministrul pe X.

Ciolacu a salutat dinamismul dialogului politic la nivel înalt, care a trasat calea pentru adâncirea cooperării bilaterale în diverse sectoare.

Parteneriatul Strategic dintre România şi Republica Coreea oferă cadrul necesar pentru o cooperare bilaterală de lungă durată şi reprezintă, de asemenea, un argument solid pentru procesul de modernizare a Forţelor Armate Române, în contextul actual de securitate, reiese dintr-un comunicat al Guvernului.

„Domeniul apărării este un pilon esenţial al colaborării noastre, concretizat prin semnarea primului Acord de cooperare în această sferă”, arată Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici