Ciucă atacă PSD, după decizia CCR în cazul Şoşoacă: nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare, o confruntare cu mine în turul 2

  • Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a reacţionat după ce a aflat decizia CCR privitoare la candidatura Dianei Şoşoacă.
  • Nu comentez deciziile CCR, a spus liberalul, care însă a transmis un mesaj PSD: nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare, o confruntare cu mine în turul 2.
Urmărește
262 afișări
Imaginea articolului Ciucă atacă PSD, după decizia CCR în cazul Şoşoacă: nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare, o confruntare cu mine în turul 2

„Sunt candidatul PNL la Preşedinţia României. Ştiu ce înseamnă să respecţi deciziile CCR şi să nu le comentez, indiferent ce opinie personală am. Recâştigarea încrederii în instituţiile statului român este una dintre priorităţile mele”, a transmis Nicolae Ciucă.

Mesajul a fost publicat pe Facebook.

„Parcursul României în Uniunea Europeană şi NATO reprezintă singura cauză corectă a poporului român. În asta cred! Principiul fundamental al liberalismului este libertatatea. Libertatea fiecarei persoane de a decide propria soartă. Libertatea de a alege. Libertatea de a sancţiona prin vot comportamentul antidemocratic al celor care le cer votul. În democraţie nimeni nu are dreptul să priveze românii de libertatea lor de a decide prin vot. Am câştigat acest drept la Revoluţia din 1989. Doar cetăţenii sunt cei care trebuie să respingă prin vot orice atitudine şi comportament care atentează la democraţie”, a adăugat Nicolae Ciucă.

Liderul liberal a atacat PSD.

„Pesediştilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înţeleg când cineva doreşte puterea absolută în stat. Finala prezidenţială va fi decisă de români, nu prin jocuri de culise şi compromiterea unor instituţii. Românii vor ieşi la vot, iar PSD nu va lua toata puterea politică şi economică aşa cum vrea acum. Imaginaţi-vă ce înseamnă o Românie în care PSD are TOT: Preşedinţia, Parlamentul, Guvernul, Curtea Constituţională. O Cortină Roşie de Fier va cădea asupra României. Românii au o vorbă: de ce îţi e frică, nu scapi! PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”, a precizat Nicolae Ciucă.

Judecătorii Curţii Constituţionale a României au respins sâmbătă candidatura Dianei Şoşoacă la alegerile prezidenţiale. Decizia a fost luată cu majoritate de voturi. Practic, Diana Şoşoacă nu poate candida la alegerile prezidenţiale. Decizia este definitivă şi urmează să fie comunicată Biroului Central Electoral.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici