Ciucă, despre o posibilă candidatură a sa la prezidenţiale: Negociem cu orice partid care doreşte să vină să susţină politicile de dreapta

„Negociem cu orice partid care doreşte să vină să susţină politicile de dreapta”, spune Nicolae Ciucă, întrebat despre varianta ca partidele de dreapta să se alinieze în spatele său pentru a susţine candidatura sa la prezidenţiale.

109 afișări
Imaginea articolului Ciucă, despre o posibilă candidatură a sa la prezidenţiale: Negociem cu orice partid care doreşte să vină să susţină politicile de dreapta

Ciucă, despre o posibilă candidatură a sa la prezienţiale: Negociem cu orice partid care doreşte să vină să susţină politicile de dreapta

Nicolae Ciucă a spus că, după încheierea alegerilor europarlamentare şi locale, „s-a intrat în logica următorului tur de alegeri” şi în felul acesta „se folosesc narative care sunt livrate către mass media”.

„Ceea ce vă pot spune cât se poate de asumat şi de responsabil este faptul că, pe o astfel de decizie, ne luăm această libertate de a discuta, de a negocia cu orice partid care doreşte să vină să susţină politicile de dreapta. (...) Cei care vor să vină alături de noi în acest demers sunt bineveniţi”.

Întrebat dacă se referă la „PNL la guvernare sau PNL în afara guvernării”, liderul PNL a răspuns „cu PNL la guvernare”.

Întrebat mai departe cum ar putea funcţiona o coaliţie cu doi contracandidaţi, Ciucă a spus că este vorba despre doi contracandidaţi care au respectat tot ceea ce ţine de relaţia de guvernare, de relaţia politică în interiorul coaliţiei: am avut o atitudine cât se poate de echilibrată şi de onestă şi la fel vom avea şi de aici înainte”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici