Cristian Vasilcoiu: PSD Dolj mi-a retras sprijinul politic şi voi fi înlocuit din funcţia de secretar de stat

Am fost informat că organizaţia PSD Dolj mi-a retras sprijinul politic şi că urmează să fiu înlocuit din funcţia de secretar de stat din Ministerul Muncii, anunţă Cristian Vasilcoiu: „Au fost doi ani şi jumătate grei, plin de provocări, dar şi frumoşi! Viaţa merge mai departe”.

Urmărește
300 afișări
Imaginea articolului Cristian Vasilcoiu: PSD Dolj mi-a retras sprijinul politic şi voi fi înlocuit din funcţia de secretar de stat

„Prieteni, Ca să nu aflaţi din Monitorul Oficial, Şi cum nimic nu e etern, ba, dimpotrivă, efemer, Vă anunţ că am fost informat astăzi că organizaţia PSD Dolj mi-a retras sprijinul politic şi că urmează să fiu înlocuit din funcţia de secretar de stat din Ministerul Muncii”, scrie pe Facebook Cristian Vasilcoiu.

El îi mulţumeşte „în primul rând organizaţiei PSD Dolj conduse de Claudiu Manda, pentru că a fost de acord să mă propună, acum doi ani şi jumătate, în această funcţie şi că m-a şi menţinut atâta vreme”.

„În acelaşi timp vreau să mulţumesc primei mele şefe din presă, dar şi din Ministerul Muncii, Lia-Olguţa Vasilescu, cea care mi-a dat ocazia să ajung şi ziarist şi demnitar! De asemenea, le mulţumesc miniştrilor Marius-Constantin Budăi şi Simona Bucura-Oprescu pentru sprijinul acordat cât am lucrat împreună, dar şi pentru ce am învăţat de la ei! Nu în ultimul rând îi mulţumesc preşedintelui PSD, totodată prim-ministru al României, pentru susţinerea necondiţionată pe care mi-a acordat-o de când a preluat preşedinţia partidului! Au fost doi ani şi jumătate grei, plin de provocări, dar şi frumoşi! Rămân dator pentru această experienţă şi… viaţa merge mai departe”, încheie vasilcoiu.

El a postat o fotografie de la şedinţa de Guvern de vineri, ultima la care a participat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici