Deputatul Daniel Florea a demisionat din AUR

Deputatul Daniel Florea a anunţat, joi, că demisionează din Alianţa pentru Unirea Românilor şi, implicit, din Grupul Parlamentar AUR.

Urmărește
1977 afișări
Imaginea articolului Deputatul Daniel Florea a demisionat din AUR

Sursa foto: Facebook

Daniel Florea transmite că a demisionat, joi, din AUR şi postează, pe pagina sa de Facebook, demisia în formă olografă.

„Plec discret, pe uşa din faţă, aşa cum am plecat şi din PSD, din calitatea de Preşedinte de Organizaţie Judeţeană, fără scandal şi fără acuze.Le mulţumesc tuturor oamenilor de calitate pe care i-am întâlnit şi alături de care am petrecut momente de neuitat. Îi preţuiesc şi îi încurajez să-şi urmeze neabătut calea, fără să-şi încalce principiile- categoric, valorile morale şi cei 7 ani de acasă”, care reprezintă cea mai valoroasă moştenire pe care o lăsăm copiilor noştri”, spune deputatul Daniel Florea, care este finul fostului fotbalist Ionuţ Lupescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici