Elena Lasconi vrea să devină candidatul USR la alegerile prezidenţiale

  • Noul preşedintele al USR, Elena Lasconi, a anunţat miercuri că vrea să devină candidatul partidului la alegerile prezidenţiale.
  • Anunţul a fost făcut la puţin timp după ce s-a aflat că Lasconi a câştigat alegerile pentru şefia USR.
240 afișări
Imaginea articolului Elena Lasconi vrea să devină candidatul USR la alegerile prezidenţiale

Elena Lasconi vrea să devină candidatul USR la alegerile prezidenţiale. Sursa foto: Facebook/Elena Lasconi

Ea a anunţat că îşi va depune candidatura pentru alegerile prezidenţiale. Candidatura trebuie să fie aprobată în cadrul partidului.

„Îmi voi depune candidatura sâmbătă”, a anunţat Elena Lasconi.

Noul preşedinte al USR a mai anunţat că este deschisă faţă de ideea realizării unor alianţe.

„Nu vreau să vorbesc despre o alianţă, eu sunt deschisă la dialog cu toată lumea, dar nu va lua Elena Lasconi vreo decizie, decizia va fi luată în urma consultărilor cu colegii mei. Este important să nu fie făcută vreo alianţă pe genunchi”, a explicat noul lider al USR.

Elena Lasconi este noul preşedinte al USR în urma alegerilor care au avut loc în ultimele zile. Ea a obţinut 68,14% din voturile exprimate. Potrivit reprezentanţilor USR, au votat 11.333 de membri din cei 25.607 cu drept de vot.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici