Europarlamentarul Dan Barna va fi vicepreşedintele grupului RENEW

  • Europarlamentarul USR Dan Barna a fost votat vicepreşedinte al grupului RENEW.
  • Procedura a avut loc miercuri.
  • Grupul RENEW are 75 de europarlamentari.
Urmărește
441 afișări
Imaginea articolului Europarlamentarul Dan Barna va fi vicepreşedintele grupului RENEW

Europarlamentarul Dan Barna va fi vicepreşedintele grupului RENEW

Liderul delegaţiei României din grupul RENEW, Dan Barna, a fost votat de colegii săi europarlamentari în funcţia de vicepreşedinte al grupului, în cadrul unei şedinţe desfăşurate miercuri dimineaţă, au anunţat reprezentanţii USR.

Grupul are opt vicepreşedinţi. Preşedintele grupului RENEW este Valerie Hayer care a fost desemnată marţi, prin vot.

„Le sunt recunoscător colegilor din 20 de state europene pentru votul pe care mi l-au acordat astăzi. Este încă o dovadă că USR reprezintă o voce puternică la nivel european şi un partener de încredere în cadrul grupului liberal european. Împreună cu Vlad Voiculescu şi Eugen Tomac, voi lucra pentru a reprezenta interesele României la Bruxelles şi pentru a contribui la politici publice benefice pentru cetăţenii europeni”, a declarat Dan Barna.

În prezent, grupul RENEW numără 75 de europarlamentari şi este parte din coaliţia de formare a viitoarei Comisii Europene alături de grupul Popular European şi de cel al Socialiştilor şi Democraţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici