Robert Sighiartău: O parte din miniştrii PNL nu performează

Vicepreşedintele liberal Robert Sighiartău susţine că o parte din miniştrii PNL nu performează, dar se fereşte să dea nume.

316 afișări
Imaginea articolului Robert Sighiartău: O parte din miniştrii PNL nu performează

„O parte din miniştrii PNL nu performează şi nu sunt destul de puternici în relaţia cu Ciolacu, astfel încât să arătăm că PNL are un cuvânt de spus în Guvern (...). Referitor la evaluarea miniştrilor, aceasta se va face în Biroul Permanent Naţional, nominal, minister cu minister. Vizibilitatea lor în Guvern în ceea ce priveşte promovarea politicilor liberale nu e la intensitatea pe care ne-o dorim şi nu cred că aduce plus”, a declarat Robert Sighiartău la RFI.

El a criticat măsura privind e-TVA, promovată de ministrul liberal de Finanţe, Marcel Boloş.

„Felul în care se pune problema şi implementarea unor măsuri cu un aşa mare impact asupra mediului de afaceri într-un timp atât de scurt este o greşeală. Trebuie o dezbatere mult mai largă, trebuie sistemele să ne asigurăm că funcţionează din partea ANAF-ului, nu aşa cum se întâmplă pe anumite sisteme acum, care pur şi simplu nu funcţionează şi le dau mai mari bătăi de cap oamenilor de afaceri”, a adăugat vicepreşedintele PNL.

El consideră că „până la urmă, digitalizarea se face tocmai ca sistemul să fie mai facil şi lucrurile să fie mai simple, nicidecum mai complicate şi cu mai multă birocraţie şi cu mai mult timp pe care să-l aloce agenţii economici, oamenii de afaceri, în relaţia cu statul. Deci e clar că acolo sunt nişte probleme”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici