Europarlamentarul Victor Negrescu, propus pentru funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European

  • Europarlamentarul Victor Negrescu a fost propus pentru funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European.
  • El are susţinerea grupului social-democrat din legislativul european.
Urmărește
523 afișări
Imaginea articolului Europarlamentarul Victor Negrescu, propus pentru funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European

Europarlamentarul Victor Negrescu, propus pentru funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European

Europarlamentarul român a obţinut susţinerea colegilor săi, având un număr important de voturi.

„Sunt onorat de susţinerea grupului social-democrat şi a colegilor mei din Partidul Social Democrat pentru funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European. Chiar dacă au fost iniţial 12 candidaţi, dintre care 10 au intrat la vot pentru această poziţie, am reuşit să obţin votul a 88 de colegi dintre cele 112 voturi înregistrate. Locul 2 după Germania, dar înaintea altor state importante”, a explicat europarlamentarul Victor Negrescu.

Votul final va fi în Parlament săptămâna viitoare.

„Urmează votul în plenul Parlamentului European săptămâna viitoare. Rezultatul obţinut dovedeşte faptul că transformarea Partidului Social Democrat realizată de preşedintele Marcel Ciolacu ne-a permis astăzi să fim ascultaţi şi influenţi în familia noastră politică europeană”, a precizat Negrescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici