Firea respinge acuzaţiile privind „rechinii imobiliari”: Ştim cine a primit autorizaţii în această perioadă, că sunt „rechini buni” şi „rechini răi”

Gabriela Firea respinge acuzaţiile privind „rechinii imobiliari” şi afirmă că este o temă toxică de campanie, o manipulare făcută pe minciună, ură şi mai ales pe dezinformare: „Ştim cine a primit autorizaţii în această perioadă, pentru că sunt «rechini buni» şi «rechini răi»”.

186 afișări
Imaginea articolului Firea respinge acuzaţiile privind „rechinii imobiliari”: Ştim cine a primit autorizaţii în această perioadă, că sunt „rechini buni” şi „rechini răi”

„Un subiect care e mult accentuat şi care cred că a fost speculat negativ de adversarii politici - s-a spus şi despre mine, şi despre Robert, şi despre Daniel - ei au făcut lucruri în Capitală, dar s-au dat de partea rechinilor imobiliari. Aş vrea, cu toată responsabilitatea, cu toată tăria şi cu toate argumentele, să demontez această temă toxică de campanie şi oricine doreşte să vină să-mi spună că nu e adevărat ce spun, să vină cu argumente, nu cu lozinci. Ce sunt rechinii imobiliari? În mintea celor care stau ascunşi în birouri şi nu fac nimic şi dau vina pe extratereştri pentru neputinţa lor, rechinii imobiliari sunt nişte oameni răi care îşi pun investiţiile lor, forţa lor, munca lor în slujba răului, în slujba a ceea ce nu e bine, dincolo de faptul că omenirea s-a construit prin muncă, prin investiţii, prin capital”, spune Gabriela Firea.

Ea afirmă că „mediul de afaceri trebuie să fie prietenul fiecăruia dintre noi”.

„Mediul antreprenorial creează locuri de muncă, oamenii de afacetri riscă şi plătesc taxe şi impozite la stat şi trebuie să fie partenerul oricărei societăţi normale şi profesioniste şi a reprezentanţilor societăţii. (...) Ei erau supăraţi doar de anumiţi rechini, că sunt rechini buni şi rechini răi în imobiliare în Bucureşti, că ştim cu toţii şi cine a pbţinut în aceşti patru ani autorizaţii. S-a blocat pentru toată lumea, dar nu şi pentru prieteni, rechinii buni şi amabili, care s-au activat şi această perioadă şui îi vedem. Asta e manipularea, asta e campania făcută pe minciună, ură şi mai ales pe dezinformare”, încheie Firea.

După ce liderii PSD şi PNL au decis să meargă cu candidaţi separaţi la alegerile pentru Primăria Bucureşti – Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, Nicuşor Dan a scris pe Facebook: „Decizie grea pentru mafia imobiliară. Campania cui să o finanţeze?”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici