Grindeanu, după modernizarea aeroportului din Tulcea: Rămâne o singură problemă, cea de trafic

  • Ministerul Transporturilor Sorin Grindeanu, spune, la recepţia privind finalizarea proiectului de dezvoltare a Aeroportului Internaţional „Delta Dunării”, că „rămâne o singură problemă, cea de trafic”.
  • El cere facilităţi pentru operatorii de turism pentru a creşte traficul de pe aeroportul tulcean.
202 afișări
Imaginea articolului Grindeanu, după modernizarea aeroportului din Tulcea: Rămâne o singură problemă, cea de trafic

Ministerul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spune, la recepţia privind finalizarea proiectului de dezvoltare a Aeroportului Internaţional „Delta Dunării” că „rămâne o singură problemă, cea de trafic”. El cere facilităţi pentru operatorii de turism pentru a creşte traficul de pe aeroportul tulcean.

„Meritul principal în tot ceea ce s-a întâmplat azi aici e dat de administraţia locală, pentru că e un aeroport care nu este în coordonarea Ministerului Transporturilor, aşa cum sunt cele din Bucureşti, Timişoara şi Constanţa, ci în administratrea administraţiei locale. Noi nu am făcut decât să finanţăm, adică 180 de milioane”, afirmă Sorin Grindeanu.

El a identificat, totuşi, o problemă.

„Rămâne o singură problemă, cea de trafic. Nici nu putem să avem trafic fără a avea facilităţi. Dar eu văd, în sală cel puţin, şi mari operatori de turism. Eu cred că atât timp cât aveţi un judeţ care e unic în Europa, eu nu ştiu să fie altă regiune, alt judeţ în Europa care să fie aşa cum e Tulcea, cu Delta Dunării, eu cred că cu ajutor, asta e pârghia cu care se poate lucra, cu facilităţi pt operatorii de turism, poate dezbvolta şi creşte inclusiv traficul aeroportului din Tulcea”, încheie Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a participat, miercuri, la recepţia privind finalizarea proiectului de dezvoltare a Aeroportului Internaţional „Delta Dunării”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici