Kelemen Hunor şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale: Să nu credeţi că sunt un jucător la loto care revine

„Să nu credeţi că sunt un jucător la loto care revine de fiecare dată şi crede că la un moment dat totuşi va avea noroc”, spune Kelemen Hunor despre candidatura sa la alegerile prezidenţiale.

Urmărește
159 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale: Să nu credeţi că sunt un jucător la loto care revine

Kelemen Hunor şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale: Să nu credeţi că sunt un jucător la loto care revine

Kelemen precizează că nu este vorba despre un câştig personal: „Eu candidez pentru a spune lucrurilor pe nume şi pentru a arăta care sunt problemele reale ale României astăzi şi pentru români, şi pentru maghiari, şi pentru cealalte etnii. Nu contează aici etnia, fiindcă problemele sunt valabile pentru fiecare dintre noi. Vreau să arăt de ce sunt oamenii furioşi, de ce sunt nemulţumiţi de stat, de ce are Iohannis dreptate când vorbeşte despre statul eşuat şi care sunt soluţiile pentru a rezolva această problemă enormă care înseamnă lipsă de speranţă, lipsă de încredere şi, bineînţeles, problemele demografice cu care ne confruntăm. Vreau să arăt de ce sunt oamenii furioşi, de ce simt striviţi de stat, de instituţiile statului, de ce sunt umiliţi şi, bineînţeles, să arătăm o viziune şi un drum pe care le putem parcurge împreună”.

Liderul UDMR adaugă că alegătorii au, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, libertatea de a alege soluţia cea mai bună, nu trebuie să aleagă între două rele.

Întrebat dacă România este în continuare un stat eşuat, Kelemen a răspuns: „Da, categoric. Nu are capacitatea de a apăra pe cetăţeni, pe oameni”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici