Marcel Ciolacu l-a felicitat pe Michel Barnier pentru numirea în funcţia de premier al Franţei

Premierul Marcel Ciolacu l-a felicitat joi după-amiaza pe Michel Barnier, numit în funcţia de prim-ministru al Franţei de către preşedintele Emmanuel Macron.

Urmărește
106 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu l-a felicitat pe Michel Barnier pentru numirea în funcţia de premier al Franţei

Marcel Ciolacu l-a felicitat pe Michel Barnier pentru numirea în funcţia de premier al Franţei

„Felicitări pentru Michel Barnier pentru numirea sa în funcţia de prim-ministru al Franţei”, a scris Ciolacu pe reţeaua X.

El spune că împreună vor consolida parteneriatul strategic, cooperarea bilaterală, precum şi colaborarea în cadrul UE şi NATO.

Fostul negociator UE pentru Brexit, Michel Barnier, a fost numit în funcţia de prim-ministru al Franţei de către preşedintele Emmanuel Macron.

„Preşedintele Republicii l-a numit pe Michel Barnier prim-ministru. L-a însărcinat să formeze un guvern unit în serviciul ţării şi al poporului francez”, a anunţat Palatul Élysée într-un comunicat de presă.

„Această numire vine după o rundă de consultări fără precedent, în cursul căreia, în conformitate cu datoria sa constituţională, preşedintele s-a asigurat că prim-ministrul şi viitorul guvern vor îndeplini condiţiile pentru a fi cât mai stabile şi pentru a-şi oferi şansa de a reuni un sprijin cât mai larg”, adaugă comunicatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici