Natalia Intotero: Tineretul nu este doar viitorul, este şi prezentul

  • „Tineretul nu este doar viitorul, este şi prezentul”, transmite ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de şanse, Natalia Intotero, de Ziua Internaţională a Tineretului.
  • Ea precizează că va evalua rezultatele Barometrului de Opinie privind situaţia tineretului şi aşteptările sale.
Urmărește
87 afișări
Imaginea articolului Natalia Intotero: Tineretul nu este doar viitorul, este şi prezentul

Sursă imagine: Facebook, Natalia Intotero

Tineretul nu este doar viitorul, este şi prezentul. Astăzi sărbătorim Ziua Internaţională a Tineretului, o zi dedicată vouă, tinerilor care reprezentaţi viitorul ţării noastre”, scrie pe Facebook Natalia Intotero.

Ea anunţă că va prezenta rezultatele Barometrului de Opinie privind situaţia tineretului şi aşteptările sale.

„Această analiză aduce în prim-plan vocea generaţiei tinere şi oferă o perspectivă valoroasă asupra nevoilor şi aspiraţiilor lor. Astăzi, mai mult ca oricând, îmi reafirm angajamentul de a vă susţine, de a crea oportunităţi reale pentru dezvoltarea voastră personală şi profesională şi de a asigura că drepturile voastre sunt respectate şi promovate”, încheie Intotero.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici