Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu omologul israelian, Beniamin Netanyahu

  • Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit, joi, la Ierusalim, cu omologul israelian, Beniamin Netanyahu.
  • „România susţine dreptul Israelului la autoapărare”, transmite prim-ministrul român.
Urmărește
237 afișări
Imaginea articolului Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu omologul israelian, Beniamin Netanyahu

Sursa foto: X / Marcel Ciolacu

„Întărirea cooperării cu prim-ministrul Beniamin Netanyahu şi cu prietenii noştri israelieni. România şi Guvernul României susţin dreptul Israelului la autoapărare. Am exprimat îngrijorările noastre cu privire la situaţia de securitate şi pericolul escaladării regionale”, scrie pe platforma X Marcel Ciolacu.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu se află, joi, într-o vizită de lucru în Statul Israel, însoţit de o delegaţie guvernamentală din care fac parte ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Radu Oprea, şi deputatul Silviu Vexler.

Premierul Marcel Ciolacu are programate întrevederi cu omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, precum şi cu ministrul pentru Afaceri Strategice al Statului Israel, Ron Dermer.

Agenda vizitei include, de asemenea, o întrevedere tête-à-tête a premierului Marcel Ciolacu cu preşedintele Statului Israel, Isaac Herzog, după care este programată o întrevedere în plen a delegaţiei guvernamentale române cu oficiali ai statului israelian.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici