Scandal la o secţie din Buzău, noaptea. Geamuri sparte, a intervenit Poliţia

Mai multe persoane au aruncat cu pietre spre secţia de votare, spărgând geamuri.

193 afișări
Imaginea articolului Scandal la o secţie din Buzău, noaptea. Geamuri sparte, a intervenit Poliţia

FOTO: Campus Buzău

În jurul orei 1.15, după încheierea procesului de votare, poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi că preşedinta unei secţii de votare ar avea în geantă ştampile folosite la vot şi mai multe buletine de vot, existând suspiciuni cu privire la legalitatea votării.

Poliţiştii şi mascaţii au mers acolo, pentru că membrii comisiei erau agitaţi. Totodată, pe fondul sesizării şi a bănuielii legate de preşedinta secţiei, mai multe persoane ar fi aruncat cu pietre spre secţia de votare, împrejurare în care geamurile unor ferestre şi uşi ale încăperii au fost sparte, fără a fi rănite persoane.

Persoanele din secţie au fost împrăştiate, iar în secţia de votare s-a restabilit climatul de linişte, context în care a fost reluat procesul de numărare a buletinelor de vot.

„Sub coordonarea parchetului, au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de atac prin orice mijloace asupra localului secţiei de votare şi sustragere sau distrugerea de înscrisuri, pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale acestora şi în vederea aplicării măsurilor legale. Totodată, poliţiştii continuă verificările cu privire la identificarea şi depistarea tuturor persoanelor care, prin acţiunile lor, au încercat afectarea climatului de ordine publică, în vederea luării măsurilor legale”, informează Poliţia Buzău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
buzău,
scandal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici