Sorin Grindeanu critică politicienii „paraşutaţi" în Timiş, vizându-l pe Cătălin Drulă

„N-am nimic cu domnii aceştia paraşutaţi în Timiş. E treaba partidelor care îi propun”, spune Grindeanu despre Cătălin Drulă, care deschide lista USR pentru Camera Deputaţilor în Timiş: „Dacă îi spunem să vină la Margina sau la Coşava, s-ar putea să nu ştie, după 8 ani de deputat”.

Urmărește
105 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu critică politicienii „paraşutaţi" în Timiş, vizându-l pe Cătălin Drulă

Sorin Grindeanu critică politicienii „paraşutaţi" în Timiş, vizându-l pe Cătălin Drulă

Grindeanu a declarat, sâmbătă, că nu îşi va lăuda realizările pentru Timiş şi îi va lăsa pe oameni să vadă, însă despre Cătălin Drulă afirmă: ”dacă cineva vine şi cere votul tiimişorenilor pentru a treia oară ... Să nu uităm, domnul Drulă ar vrea să fie a treia oară depurtat de Timiş. Dacă îi spunem unde să vină la Margina sau la Coşava, s-ar putea să nu ştie după opt ani de deputat de Timiş şi dorind să ia încă patru ani. N-am nimic cu domnii aceştia paraşutaţi în Timiş. E treaba partidelor care îi propun. Dar până la urmă ar trebui să apere interesele judeţului care îi propulsează în Parlament”.

Grindeanu a acuzat lipsa de implicare a acestor politicieni în problemele locale: „N-am văzut la niciunul dintre ei în aceşti ani, fie că vorbim de foşti parlamentari de Timiş, cum e şi domnul Drulă. Repet, domnul Drulă e parlamentar de Timiş din 2016. Cum nu cred că o să văd nici în viitor în mandatele care o să vină preocupări deosebite pentru aceşti domni paraşutaţi în judeţul nostru pentru bunăstarea judeţului. Dacă voi aţi văzut, vă rog să-mi spuneţi chiar şi când au ocupat funcţii extraordinar de importante în statul român, cum ar fi aceea de ministru al transporturilor”.

În contrast, ministrul a evidenţiat practica PSD de a promova candidaţi locali.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici