Suspans înainte de Convenţia Naţională Democrată de la Chicago: discursuri, vedete, proteste

  • Convenţia Naţională a Partidului Democrat începe luni la Chicago.
  • Acolo va fi oficializată candidatura lui Harris pentru alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie.
  • Speculaţiile cresc în legătură cu discursurile importante, cu vedetele care ar putea să apară şi cu mişcările anti război.
Urmărește
472 afișări
Imaginea articolului Suspans înainte de Convenţia Naţională Democrată de la Chicago: discursuri, vedete, proteste

Sursa foto: Facebook, Kamala Harris

Convenţia Naţională a Partidului Democrat se va desfăşura între 19 şi 22 august la Chicago. Un moment important va fi discursul preşedintelui Joe Biden. Este de aşteptat ca preşedintele SUA să primească aplauze frenetice în urma gestului său de a se retrage din cursa prezidenţială, potrivit Sky News. Prima doamnă, Jill Biden, va vorbi şi ea şi va recapitula realizările soţului ei pentru a-i consolida imaginea pozitivă în rândul democraţilor.

Discursuri mult aşteptate vor ţine şi soţii Obama, Michelle şi Barack, aceştia fiind foarte populari în rândul publicului american. Bineînţeles, cele mai aşteptate sunt discursurile celor doi candidaţi, Kamala Harris pentru funcţia de preşedinte al SUA, şi Tim Walz pentru poziţia de vicepreşedinte. Experţii aşteaptă de la discursul lui Harris clarificări privind strategiile economice în condiţiile în care afirmaţiile anterioare au stârnit polemici.

Protestele faţă de războiul din Gaza reprezintă un moment neprevăzut de organizatori. Protestatarii au anunţat că vor protesta la Chicago în timpul zilelor în care se desfăşoară convenţia. Ei au pe agendă, pe lângă criza din Gaza, şi alte probleme sociale din SUA. Autorităţile au luat măsuri şi anunţă că sunt pregătite pentru proteste de amploare.

Un element surpriză al convenţiei este reprezentat de prezenţa unor vedete. În fiecare zi a Convenţiei Democrate gazda va fi o celebritate, dar în alte momente ale evenimentului ar putea să-şi facă apariţia şi alte vedete din muzică, film şi sport. Speculaţiile arată că Beyonce sau Taylor Swift ar putea să apară la eveniment, arătându-şi astfel susţinerea pentru candidaţii democraţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici