Tomac: Locul lui Putin este la Haga, unde trebuie judecat pentru crime împotriva umanităţii

„Locul criminalului de la Kremlin este la Haga, unde trebuie judecat pentru crime împotriva umanităţii”, afirmă eurodeputatul PMP Eugen Tomac, după ce rezoluţia inaugurală a noului Parlament European a reiterat „angajamentul pentru susţinerea Ucrainei în faţa invaziei barbare a Rusiei”.

Urmărește
445 afișări
Imaginea articolului Tomac: Locul lui Putin este la Haga, unde trebuie judecat pentru crime împotriva umanităţii

Tomac: Locul lui Putin este la Haga, unde trebuie judecat pentru crime împotriva umanităţii

„Locul lui Putin este la Haga. Rezoluţia inaugurală a noului Parlament European reiterează, în mod total firesc şi corect, angajamentul pentru susţinerea Ucrainei în faţa invaziei barbare a Rusiei. Locul criminalului de la Kremlin este la Haga, unde trebuie judecat pentru crime împotriva umanităţii. O spun de ani buni, la fel cum am spus-o şi ieri (vineri - bn.r.), în cadrul dezbaterii din plenul de la Strasbourg”m, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

El afirmă că, „din păcate, avem câţiva români rătăciţi în Parlament, care au votat în favoarea Rusiei, lucru care nu s-a întâmplat niciodată din 2007 până în prezent”.

„Indiferent ce ne desparte acasă, la Bruxelles sau Strasbourg, până în prezent, românii au votat în unanimitate împotriva dictaturii sălbatice de la Kremlin. A vota în favoarea Rusiei este, în primul rând, un act de trădare şi o negare a propriei istorii. Înseamnă dispreţ total faţă de suferinţa prin care au trecut milioane de români din cauza terorii aduse de <eliberatorii ruşi>. Istoria va consemna, corect şi lucid, toate aceste trădări politice ieftine. Europa rămâne unită şi va lupta pentru dreptate, libertate şi democraţie, valori pe care românii le preţuiesc”, încheie Tomac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici