Guvernul aprobă măsuri pentru bolnavii de cancer prin acces la servicii de radioterapie decontate

Guvernul aprobă miercuri o serie de măsuri pentru bolnavii de cancer prin acces la servicii de radioterapie decontate.

Urmărește
7392 afișări
Imaginea articolului Guvernul aprobă măsuri pentru bolnavii de cancer prin acces la servicii de radioterapie decontate

Guvernul aprobă măsuri pentru bolnavii de cancer prin acces la servicii de radioterapie decontate

Anunţul a fost făcut de premierul Marcel Ciolacu înainte de şedinţa de guvern.

Măsurile se referă la accesul bolnavilor la servicii de radioterapie decontate, inclusiv la tinerii şi pacienţii care folosesc medicamente inovative.

De asemenea, va fi completat Programul naţional de îngrijiri paliative.

„În domeniul sănătăţii, aprobăm măsuri pentru bolnavii de cancer prin acces la servicii de radioterapie decontate. Îi ajutăm şi pe tinerii care au nevoie de îngrijiri medicale şi pacienţii care au prescrise medicamente inovative. Completăm şi Programul naţional de îngrijiri paliative în unităţi cu paturi, la domiciliu şi în ambulatoriu prin casele de asigurări de sănătate”, a precizat Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici