42.800 de angajaţi ai MAI vor asigura ordinea şi siguranţa publică în ziua alegerilor

Aproximativ 42.800 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) vor fi mobilizaţi, la nivelul întregii ţări, duminică, pentru a menţine ordinea şi siguranţa publică şi pentru a asigura măsurile de protecţie a secţiilor de vot.

50 afișări
Imaginea articolului 42.800 de angajaţi ai MAI vor asigura ordinea şi siguranţa publică în ziua alegerilor

42.800 de angajaţi ai MAI vor asigura ordinea şi siguranţa publică în ziua alegerilor

„În ziua alegerilor, aproximativ 42.800 de angajaţi MAI vor fi mobilizaţi, la nivelul întregii ţări pentru a menţine ordinea şi siguranţa publică şi pentru a asigura măsurile de protecţie a secţiilor de vot. Totodată, vor fi pregătite echipe pentru intervenţia rapidă şi cercetarea incidentelor electorale”, au anunţat reprezentanţii MAI.

Aceştia au transmis că, suplimentar, vor fi instituite dispozitive de ordine publică pentru prevenirea unor evenimente negative pe fondul aglomerărilor de persoane.

De asemenea, la nivel naţional se va organiza o acţiune pentru verificarea modului de realizare a transportului de persoane în care vor fi implicaţi peste 1.600 de poliţişti cu aproximativ 850 de mijloace tehnice, beneficiind inclusiv de sprijinul aerian al aeronavelor IGAv.

Aproape 19 milioane de români cu drept de vot sunt chemaţi duminică pentru a alege europarlamentarii, primarii, preşedinţii din consilii judeţene, precum şi consilierii locali şi judeţeni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mai,
ziua alegerilor,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici