Aproape 500 de migranţi au traversat Canalul Mânecii pe bărci mici într-o singură zi

  • Autorităţile britanice anunţă că aproape 500 de migranţi au traversat Canalul Mânecii cu bărci mici sâmbătă.
  • Este vorba despre migranţi ilegali care îşi riscă viaţa pentru a ajunge în Marea Britanie.
Urmărește
1420 afișări
Imaginea articolului Aproape 500 de migranţi au traversat Canalul Mânecii pe bărci mici într-o singură zi

Imagine cu caracter ilustrativ

Aproape 500 de migranţi au traversat Canalul sâmbătă, a anunţat Ministerul de Interne, citat de Sky News.

Concret, 492 de persoane au traversat marea pe nouă bărci. Alte sute au ajuns pe ţărmul britanic pe parcursul săptămânii. Autorităţile au descoperit 107 persoane miercuri şi 125 luni. De asemenea, duminica trecută au fost înregistrate 703 persoane.

Numărul de migranţi ilegali fluctuează în funcţie de vreme. Dacă vântul nu bate cu putere, numărul bărcilor creşte.

Migraţia ilegală se află în fruntea listei cu problemele pe care britanicii le consideră cele mai importante. Migraţia revine în fruntea listei pentru prima dată din 2016, conform unui sondaj publicat vineri de Ipsos.so

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici