Atac cu rachete asupra Kievului, luni dimineaţa. Alerte de raid aerian în toată ţara

  • Rusia a atacat cu rachete luni dimineaţa capitala ucraineană Kiev.
  • Cel puţin două persoane au fost rănite, transmite Reuters.
Urmărește
168 afișări
Imaginea articolului Atac cu rachete asupra Kievului, luni dimineaţa. Alerte de raid aerian în toată ţara

Atac cu rachete asupra Kievului, luni dimineaţa

Unităţile de apărare aeriană ale Ucrainei au distrus mai mult de 10 rachete de croazieră şi aproape 10 rachete balistice, a anunţat administraţia militară a oraşului pe Telegram.

Alerte de raid aerian au fost emise în noaptea de duminică spre luni în întreaga ţară.

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a transmis pe Telegram că a fost afectată inclusiv intrarea într-o staţie de metrou care serveşte drept adăpost.

Atacul a rănit cel puţin două persoane, a declarat Klitschko. Mai multe maşini au luat foc în tot oraşul, la fel ca şi o clădire nerezidenţială din districtul Shevchenkivskyi, a adăugat el.

Serviciile de urgenţă s-au deplasat, de asemenea, în mai multe zone din capitală, unde au căzut resturi din rachetele distruse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici