Atacatorul care a încercat să îl ucidă pe Trump a survolat cu o dronă locul mitingului

Atacatorul care a încercat să îl ucidă pe Trump a survolat cu o dronă locul mitingului cu câteva ore înainte.

Urmărește
767 afișări
Imaginea articolului Atacatorul care a încercat să îl ucidă pe Trump a survolat cu o dronă locul mitingului

Atacatorul care a încercat să îl ucidă pe Trump a survolat cu o dronă locul mitingului

Atacatorul care a încercat să-l ucidă pe Donald Trump a survolat cu o dronă deasupra locului mitingului din Pennsylvania cu câteva ore înainte, a declarat o sursă pentru NBC News.

Serviciul Secret obişnuieşte să interzică dispozitivele deasupra zonelor pe care le securizează, dar nu este clar dacă acest lucru s-a întâmplat înainte de evenimentul lui Trump.

Fostul preşedinte a confirmat că un glonţ i-a atins urechea dreaptă sâmbăta trecută.

Un membru al publicului, Corey Comperatore, a fost ucis în atac, iar alte două persoane au fost grav rănite.

Atacatorul, Thomas Crooks, în vârstă de 20 de ani, a fost împuşcat mortal la faţa locului.

O sursă a declarat pentru NBC News că Crooks a survolat locul mitingului cu o dronă cu cameră DJI cu câteva ore înainte ca Trump să ia cuvântul, ceea ce i-a permis să obţină o vedere de sus care l-ar fi putut ajuta să-şi planifice atacul.

Supravegherea aeriană, raportată pentru prima dată de Wall Street Journal, pare a fi încă una dintr-o serie de deficienţe de securitate care i-au permis lui Crooks să comită atentatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici