Biden ordonă revizuirea securităţii lui Trump, după tentativa de asasinat

Preşedintele Joe Biden a declarat că a ordonat o revizuire a securităţii federale din jurul republicanului Donald Trump, rivalul său în alegerile din 2024, după ce Trump a fost rănit şi un spectator a fost ucis la un miting politic în Pennsylvania, scrie Reuters.

Urmărește
906 afișări
Imaginea articolului Biden ordonă revizuirea securităţii lui Trump, după tentativa de asasinat

Biden ordonă revizuirea securităţii lui Trump, după tentativa de asasinat

Vorbind duminică la Casa Albă, Biden a declarat că a ordonat Serviciului Secret să revizuiască toate măsurile de securitate în vigoare pentru Convenţia naţională republicană din Milwaukee, unde Trump va fi nominalizat oficial drept candidat prezidenţial al partidului, urmând să se confrunte cu Biden în alegerile din 5 noiembrie.

În plus, el a declarat că a ordonat o analiză independentă „a securităţii naţionale la mitingul de ieri pentru a evalua exact ce s-a întâmplat”. El a spus că rezultatele vor fi împărtăşite poporului american.

Biden a declarat că ancheta FBI cu privire la incident se află în primele etape.

Preşedintele a făcut şi un apel la unitate.

„Nu există niciun loc în America pentru acest tip de violenţă sau pentru orice violenţă de altfel. O tentativă de asasinat este contrară a tot ceea ce susţinem ca naţiune”, a spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici