Bijuterii din aur au fost găsite ascunse sub roata unui autocar la vama Giurgiu

Peste un kilogram de bijuterii din aur au fost găsite ascunse sub roata unui autocar de poliţiştii de frontieră din Giurgiu.

Urmărește
1395 afișări
Imaginea articolului Bijuterii din aur au fost găsite ascunse sub roata unui autocar la vama Giurgiu

Imagine cu caracter ilustrativ

Vineri seara, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat la controlul un autocar ce aparţine unei firme de transport persoane.

Poliţiştii de frontieră români şi bulgari împreună cu lucrători din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ au făcut un control amănunţit asupra mijlocului de transport.

Astfel, sub roata din faţă a acestuia au fost descoperite mai multe pachete ce conţineau bijuterii din metal galben şi alb, susceptibile a fi din aur, în cantitate de 1.131 grame, în valoare de aproximativ 395.850 lei.

Întreaga cantitate de aur, ce aparţinea unui cetăţean turc, pasager în autocar, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici