Bistriţa: Un bărbat a murit şi alte 4 persoane, între care 3 copii, au fost rănite într-un accident

  • Accidentul s-a produs pe DN 17, la Uriu, judeţul Bistriţa Năsăud
  • La locul accidentului au fost identificate cinci victime
  • Şoferul automobilului a murit
2232 afișări
Imaginea articolului Bistriţa: Un bărbat a murit şi alte 4 persoane, între care 3 copii, au fost rănite într-un accident

FOTO: ISU Bistriţa

Conform ISU Bistriţa Năsăud, în accident au fost implicate un autoturism şi un autocamion.

Salvatorii au găsit la locul accidentului cinci victime, dintre care una încarcerată, în stop cardiorespirator. Este vorba despre şoferul maşinii, un bărbat în vârstă de 45 de ani.

Celelalte patru victime, o femeie în vârstă de 45 de ani şi trei copii (fete de 3,14 şi 17 ani) au fost găsite în afara maşinii, scoase de trecători.

Şoferul a fost scos de pompierii beclenari şi au fost începute manevrele de resuscitare, dar din păcate organismul bărbatului nu a răspuns, fiindu-i declarat decesul.

Femeia şi fetiţa de 3 ani au fost transportate la UPU Dej, iar fetele în vârstă de 14 ani, respectiv 17 ani, au fost transportate la UPU SMURD Bistriţa.

Starea fetei de 17 ani s-a agravat pe timpul transportului, astfel că echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa Năsăud a fost nevoit să o intubeze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici