Blocaj informatic la Registrul Auto Român

Registrul Auto Român întâmpină, miercuri dimineaţă, un blocaj pe una dintre funcţiile critice din baza de date Oracle, cu impact asupra DRPCIV, care include întârzieri şi potenţiale disfuncţionalităţi în procesele de prelucrare şi furnizare a datelor esenţiale.

Urmărește
204 afișări
Imaginea articolului Blocaj informatic la Registrul Auto Român

„Vă informăm că, în cadrul activităţilor curente, am întâmpinat un blocaj pe una dintre funcţiile critice din baza de date Oracle. Acest blocaj afectează funcţionarea corespunzătoare a unor procese importante, având un impact colateral şi asupra sistemului DRPCIV (Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor)”, anunţă RAR.

Potrivit sursei citate, blocajul afectează, în principal, funcţionarea anumitor servicii critice ce depind de disponibilitatea şi integritatea datelor, iar echipa tehnică este în curs de a identifica şi remedia cauzele acestuia.

„Impactul asupra DRPCIV include întârzieri şi potenţiale disfuncţionalităţi în procesele de prelucrare şi furnizare a datelor esenţiale. Estimăm că până la ora 10:00 problema va fi complet soluţionată şi sistemele vor reveni la funcţionarea normală. Ne prezentăm scuzele pentru orice posibile inconveniente”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici