Circulaţie feroviară oprită între Lehliu şi Săruleşti, din cauza unui tren defect

Circulaţia feroviară este oprită temporar, miercuri, de la ora 10:10, pe intervalul Lehliu - Săruleşti, din cauza unui deranjament tehnic la locomotiva trenului IC 538.

Urmărește
114 afișări
Imaginea articolului Circulaţie feroviară oprită între Lehliu şi Săruleşti, din cauza unui tren defect

Circulaţie feroviară oprită între Lehliu şi Săruleşti, din cauza unui tren defect

UPDATE: Drezina pantograf din Lehliu este deja în zonă şi verifică linia de contact de pe firul II, măsură necesară pentru redeschiderea circulaţiei.

 

Alte două trenuri staţionează temporar în gările Brăneşti şi Pasărea : IR 1930 ( Braşov - Constanţa) şi IR 11683 ( Bucureşti Nord - Constanţa).

ŞTIREA INIŢIALĂ: Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA transmite că circulaţia feroviară este oprită temporar, începând cu ora 10:10, între Lehliu - Săruleşti, din cauza unui deranjament tehnic la locomotiva trenului IC 538.

„Trenul IC 538, care circulă în relaţia Braşov - Bucureşti - Constanţa, rupe pantograful locomotivei pe firul I, între staţiile Lehliu şi Săruleşti, în zona km 55+700, pantograf care a intrat şi în gabaritul firului II”, transmite CFR SA.

Pentru intervenţia necesară redeschiderii circulaţiei pe firul II, au fost îndrumate în zonă două drezine pantograf, din Chitila şi din Lehliu, cu personal specializat care va acţiona pentru ridicarea pantografului de pe firul II şi constatări necesare la linia de contact, pentru redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă.

La această oră, trenul IR 1582, care circulă pe relaţia Constanţa - Bucureşti Nord, staţionează temporar în gara Lehliu, acesta urmând să fie reînscris în circulaţie după eliberarea firului II.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici