Drifturi într-o parcare din Sectorul 1 din Bucureşti: au intervenit mascaţii

  • Mai multe persoane au făcut drifturi într-o parcare din Sectorul 1 al Capitalei.
  • Au fost aplicate mai multe amenzi şi au fost deschise dosare penale, după o intervenţie în forţă a mascaţilor.
406 afișări
Imaginea articolului Drifturi într-o parcare din Sectorul 1 din Bucureşti: au intervenit mascaţii

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie s-au sesizat din oficiu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu privire la faptul că, într-o parcare din Sectorul 1, mai multe persoane fac derapaje controlate, tulburând ordinea şi liniştea publică.

La intervenţia poliţiştilor, mai multe persoane au avut un comportament agresiv, astfel că s-a solicitat prezenţa mai multor echipaje, în sprijin, de pe raza secţiilor limitrofe, din cadrul Brigăzii Rutiere, precum şi echipe de luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale şi un echipaj de intervenţie din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

A fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale dintre care 3 la OUG 195/2002, în cuantum total de 2800 de lei şi 2 la Lg 61/1991R în cuantum total de 1500 de lei şi au fost reţinute două permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

De asemenea, au fost legitimate 40 de persoane şi au fost verificate 15 maşini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici