Efectele incendiului de vegetaţie: 11 trenuri au acumulat în total 1400 de minute de întârziere

  • 11 trenuri au acumulat în total 1400 de minute de întârziere.
  • Asta din cauza incendiului de vegetaţie izbucnit luni, în apropiere de calea ferată şi de Autostrada Soarelui.
Urmărește
497 afișări
Imaginea articolului Efectele incendiului de vegetaţie: 11 trenuri au acumulat în total 1400 de minute de întârziere

Efectele incendiului de vegetaţie: 11 trenuri au acumulat în total 1400 de minute de întârziere

„Din cauza incendiului la vegetaţie, care s-a extins până în zona de siguranţă a căii ferate de pe intervalul Brăneşti - Fundulea - Săruleşti, 11 trenuri de călători care au staţionat temporar, până la finalizarea intervenţiilor desfăşurate de ISU, au acumulat în total 1400 de minute de întârziere”, au anunţat reprezentanţii CFR.

Circulaţia pe autostrada A2 şi pe magistrala feroviară Bucureşti-Constanţa a fost întreruptă luni după amiaza din cauza unui incendiu de vegetaţie.

Acesta a izbucnit în apropierea şoselei şi a afectat vizibilitatea. Maşinile au circulat pe trasee deviate, iar trenurile au fost oprite în gările de pe traseu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici