Ilfov. Trafic feroviar închis între staţiile Pasărea şi Brăneşti

Traficul feroviar este închis temporar la această oră între staţiile Pasărea şi Brăneşti, pe firul 1, din cauza unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.

Urmărește
225 afișări
Imaginea articolului Ilfov. Trafic feroviar închis între staţiile Pasărea şi Brăneşti

Ilfov. Trafic feroviar închis între staţiile Pasărea şi Brăneşti

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că angajaţii Regionalei CF Bucureşti vor interveni cu drezina pantograf între staţiile Pasărea şi Brăneşti, pe firul 1, pentru remedierea deranjamentului şi repunerea sub tensiune a sistemului de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.

SRCF Bucureşti a cerut operatorului naţional CFR Călători şi o locomotivă Diesel pentru tractarea şi retragerea în cea mai apropiată staţie a trenului IR 1983 (Bucureşti Nord - Constanţa), care este oprit pe firul I, între staţiile Pasărea şi Brăneşti, în situaţia în care remedierea deranjamentului va fi de durată.

De asemenea, trenul R 8005 (Bucureşti Obor - Constanţa) staţionează, cu locomotiva defectă, în Pasărea, garnitură care va fi reînscrisă în circulaţie după sosirea locomotivei de ajutor.

Circulaţia feroviară pe firul 2, între Pasărea şi Brăneşti, se desfăşoară fără probleme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici