Infotrafic anunţă restricţii de circulaţie pe autostrăzile A1 şi A3

Centrul Infotrafic anunţă, joi dimineaţă, că se vor efectua o serie de lucrări care impun restricţii de circulaţie pe autostrăzile A1 şi A3. Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteză redusă în aceste zone cu lucrări, să respecte semnificaţia semnalizării temporare.

173 afișări
Imaginea articolului Infotrafic anunţă restricţii de circulaţie pe autostrăzile A1 şi A3

Infotrafic anunţă restricţii de circulaţie pe autostrăzile A1 şi A3

„Joi se vor efectua o serie de lucrări care impun restricţii de circulaţie”, transmite Centrul Infotrafic.

Astfel, pe autostrada A1 sens Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 109, va fi restricţionată circulaţia pe prima bandă pentru efectuarea de reparaţii la rosturile de dilataţie ale podului, până la ora 10.00, iar pe autostrada A3 sens Turda – Târgu Mureş, se va restricţiona circulaţia pe a doua bandă între kilometrii 7 şi km 8, până la ora 16:00, pentru executarea lucrărilor de desfundare a căminelor de pe rigola mediană.

„Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu viteză redusă în aceste zone cu lucrări, să respecte semnificaţia semnalizării temporare, asigurându-se foarte bine înainte de schimbarea benzii de circulaţie, semnalizând din timp efectuarea acestei manevre”, recomandă poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici