Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Rusiei la Bucureşti, chemat la MAE

Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Rusiei la Bucureşti a fost convocat joi la Ministerul Afacerilor Externe, ca urmare a identificării în judeţul Tulcea a unor fragmente de dronă utilizate de forţele armate ruse în atacurile asupra infrastructurii portuare ucrainene.

Urmărește
388 afișări
Imaginea articolului Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Rusiei la Bucureşti, chemat la MAE

Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Rusiei la Bucureşti, chemat la MAE

Reprezentantul MAE a transmis protestul ferm al autorităţilor române şi a condamnat atacurile repetate ale forţelor ruse asupra infrastructurii civile ucrainene, solicitând încetarea imediată a acestora, se arată într-un comunicat MAE.

„A reamintit că ţintirea obiectivelor civile reprezintă crime de război. A subliniat caracterul iresponsabil al loviturilor militare, inclusiv în imediata proximitate a frontierei României, care pun în pericol securitatea naţională. Pe un plan mai larg, a evidenţiat responsabilitatea exclusivă care revine Federaţiei Ruse, ca urmare a agresiunii împotriva Ucrainei, pentru deteriorarea gravă a mediului de securitate la Marea Neagră”, transmite sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici