Melania Trump îl numeşte „monstru” pe autorul atacului asupra lui Donald Trump

Soţia lui Donald Trump, Melania, a emis duminică o declaraţie după atacul împotriva soţului ei în care îl numeşte pe atacator „monstru”.

Urmărește
278 afișări
Imaginea articolului Melania Trump îl numeşte „monstru” pe autorul atacului asupra lui Donald Trump

Melania Trump îl numeşte „monstru” pe autorul atacului asupra lui Donald Trump

În declaraţia publicată de The Guardian, Melania Trimpu face apel la unitate politică după tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump.

„Când am văzut cum acel glonţ violent l-a lovit pe soţul meu, Donald, mi-am dat seama că viaţa mea şi a lui Barron se află în pragul unei schimbări devastatoare. Le sunt recunoscătoare curajoşilor agenţi ai serviciilor secrete şi reprezentanţilor forţelor de ordine care şi-au riscat viaţa pentru a-mi proteja soţul”, susţine Melania Trump.

Ea vorbeşte despre atacator, numindu-l „monstru” şi spune că despre el că a „încercat să anihileze pasiunea lui Donald - râsul, ingeniozitatea, dragostea pentru muzică şi inspiraţia sa”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici